Uživatelské nástroje

Nástroje pro tento web


Rozdíly

Zde můžete vidět rozdíly mezi vybranou verzí a aktuální verzí dané stránky.

Odkaz na výstup diff

Obě strany předchozí revize Předchozí verze
cs:howto:omnia_factory_reset [2018/01/30 09:38]
jschlehofer
cs:howto:omnia_factory_reset [2018/05/26 11:06] (aktuální)
jschlehofer Přesný popis, které LED pro který režim
Řádek 22: Řádek 22:
  
 ==== Běžný restart ==== ==== Běžný restart ====
-1 LED+1 LED (Power)
  
 Router bude restartován. Po tom, co router nastartuje, rozsvítí se na okamžik všechny diody zeleně, než přejdou do indikace provozníhu stavu bílým světlem. Router bude restartován. Po tom, co router nastartuje, rozsvítí se na okamžik všechny diody zeleně, než přejdou do indikace provozníhu stavu bílým světlem.
  
 ==== Návrat na předchozí snapshot operačního systému ==== ==== Návrat na předchozí snapshot operačního systému ====
-2 LED+2 LED (Power, 0)
  
 Tento režim je vhodné použít, pokud experimentujete s routerm Omnia a ztratíte síťovou konektivitu a nebo se chcete z jakéhokoliv důvodu vrátit k předchozímu provoznímu stavu. Pro více informací o snapshotech přejděte na [[schnapps]]. Tento režim je vhodné použít, pokud experimentujete s routerm Omnia a ztratíte síťovou konektivitu a nebo se chcete z jakéhokoliv důvodu vrátit k předchozímu provoznímu stavu. Pro více informací o snapshotech přejděte na [[schnapps]].
Řádek 37: Řádek 37:
 <WRAP right important 50%> Tato operace vymaže všechen software i nastavení routeru.</​WRAP>​ <WRAP right important 50%> Tato operace vymaže všechen software i nastavení routeru.</​WRAP>​
    
-3 LED+3 LED (Power, 0, 1)
  
 Router vrátí všechen software i nastavení na úroveň prvního snapshotu (první snapshot byl vytvořen při zápisu obrazu software do routeru). Tento režim použijte v okamžiku, kdy buď ztratíte heslo k routeru a nebo nefunguje ani předchozí snapshot. Router vrátí všechen software i nastavení na úroveň prvního snapshotu (první snapshot byl vytvořen při zápisu obrazu software do routeru). Tento režim použijte v okamžiku, kdy buď ztratíte heslo k routeru a nebo nefunguje ani předchozí snapshot.
Řádek 47: Řádek 47:
 <WRAP right important 50%> Tato operace vymaže všechen software i nastavení routeru.</​WRAP>​ <WRAP right important 50%> Tato operace vymaže všechen software i nastavení routeru.</​WRAP>​
  
-4 LED+4 LED (Power, 0, 1, 2)
  
 Je-li software v routeru poškozen za hranici opravitelnosti,​ proveďte postup přepsání obrazu. Je-li software v routeru poškozen za hranici opravitelnosti,​ proveďte postup přepsání obrazu.
Řádek 66: Řádek 66:
 <WRAP right important 50%> Následující návod je určen pro geeky.</​WRAP>​ <WRAP right important 50%> Následující návod je určen pro geeky.</​WRAP>​
  
-5 a nebo více LED+5 a nebo více LED (Power, 0, 1, 2, 3+)
  
 Tento režim slouží pokročilým uživatelům,​ kteří chtějí vstoupit do záchranného systému a použít sériovou linku k přístupu na konzoli. Tento režim slouží pokročilým uživatelům,​ kteří chtějí vstoupit do záchranného systému a použít sériovou linku k přístupu na konzoli.
  
 Pokud se omylem dostanete do tohoto režimu, stačí router restartovat krátkým stiskem tlačítka reset. Toto však platí pouze pro tento režim. Nevracejte se do normálního režimu stiskem tlačítka reset z režimů 2-4! Pokud se omylem dostanete do tohoto režimu, stačí router restartovat krátkým stiskem tlačítka reset. Toto však platí pouze pro tento režim. Nevracejte se do normálního režimu stiskem tlačítka reset z režimů 2-4!